Неоперативен лифтинг ST

Неоперативният лифтинг по технологията Elos е:

– абсолютно безопасен метод за стягане на кожата без никакви увреждания;
– алтернатива на пластичната операция – бързо и безболезнено;
– не изисква време за възстановяване и не ограничава ежедневието ви.

Какво представлява неоперативният лифтинг (Skin Tightening)?


            Намаляването на колагена и еластина в дермата води до загуба на обем, поява на бръчки, отпуснатост и загуба на тонус на кожата. Процедурата ST стимулира дълготраен синтез на колаген, както и стягане на съществуващите колагенови фибри, в следствие на което се наблюдава незабавен лифтинг на кожата. Фините линии и повърхностните бръчки изглеждат омекотени. Отпускането в областта на веждите, скулите, долната челюст и шията е подобрено в резултат на незабавният отговор на тъканите, и може да продължи да се подобрява в следствие на късния отговор на колагеновото ремоделиране.. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина.

Чрез технологията Elos за стягане на кожата се постига:

  • неоперативен лифтинг;
  • изглажда, тонизира и повдига кожата на лицето, шията и ръцете;
  • стимулира производството на нов колаген;
  • изглаждат се бръчките.

За процедурата:


             При процедурата не настъпват никакви усложнения. Няма болка, изгаряния, отоци и зачервявания, а след години няма да получите пигментни петна с неизяснен произход. Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за стягане. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата.
Процедурата Skin Tightening може да бъде извършена на цяло лице и зони с отпускане на кожата и да бъде непосредствено последвана от отделни пасове с WRA апликатор (лазерна процедура за изглаждане на отделни бръчки) в области със средно изразени бръчки, като например пери-орбиталната и пери-оралната.

Възстановяване:


            Процедурата не изисква промени в ежедневието на пациента за възстановяване. След процедурата няма да се налага да избягвате слънчевите лъчи,също се позволява и използването на декоративна козметика.

Резултати:
    

             Пациентите сами виждат постепенни и кумулативно постигнати резултати след всяка една последваща процедура за стягане на кожата. Общият брой на нужните процедури зависи изцяло от състоянието на кожата, но при личната консултация с дерматолог ще имате възможност да установите приблизителния брой процедури за отстраняване на проблемите. Броят на процедурите зависи от възрастта на пациента и от специфичността на кожата. Най-често се правят около 5-6 процедури с интервал от 1 месец и поддържаща терапия от 1 процедура на 6 месеца. За по-продължителен ефект се препоръчват от една до две поддържащи процедури годишно след приключване на терапията.