Фотоподмладяване SR

Това е най-ефективната методика за подмладяване и неоперативно изглаждане на лице, гърди, клепачи, чело, скули. Премахват се всякакви следи на времето: бръчки, пигментации от различен произход, съдови дефекти, белези, отоци и тъмни кръгове около очите. Задействат се естествените механизми на организма, едновременно активира дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на кожата.

 

Какво представлява фотоподмладяването (Skin Rejuvenation)?

            Технологията еlos комбинира действието на пулсова светлина от видимия, близо до инфрачервения сектор и радиочестоти. Заедно те осигуряват ефикасност и безопасност на процедурите. Тази комбинация третира с прецизност пигментните поражения върху кожата като лунички, слънчеви и старчески петна. Венозните проблеми като разширени и повърхностни капиляри и зачервяване, причинено от розацея, също се третират за изсветляване и постепенно избледняване. В резултат на комбинирането на енергии, дълбочината на въздействието, непредизвикващо увреждане на кожата, е 20-30% по-голямо в сравнение с използването само на светлинна енергия. Ефектът е стимулиране и изработване на собствен колагено-еластинов комплекс, възстановява се овалът на лицето и се изглаждат бръчките.

Фотоподмладяването включва:

  • премахване на пигментации от всякакъв произход;
  • премахване на видими съдови дефекти и зачервявания на кожата;
  • постигане на ефекта на опъване и повишаване на еластичността на кожата;
  • подобряване състоянието на кожата, променена от възрастта и ултравиолетовата слънчева радиация;
  • изглаждане фините бръчки и линии, изравняване тена на кожата.

За процедурата:

            При процедурата не настъпват никакви усложнения. Няма болка, изгаряния, отоци и зачервявания, а след години няма да получите пигментни петна с неизяснен произход. Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за стягане. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата.

Възстановяване:

            Процедурата не изисква промени в ежедневието на пациента за възстановяване. Може да се наблядава зачервяване непосредствено след процедурата, което изчезва за един, два дена.
За предпазване на третираната зона от слънчевите лъчи, на пациента се препоръча слънцезащитен крем с висок фактор (най-малко 30 SРF). Излагането на слънце с цел придобиване на тен може да предизвика образуване на хиперпигментаци.

Резултати:

            Фотоподмладяването е процедура, която има за цел да подобри състоянието на кожата чрез отстраняване на повърхностни пигментни и васкуларни лезии. Степента на повлияване и броя на необходимите сесии зависи от сериозността на фотостареене на кожата. При повечето хора, постепенното и цялостно подобрение на тона на кожата се постига и съответно се отбелязва най-видимо след 5 процедури. Общият брой зависи от състоянието на кожата. По време на консултацията и/или процедурите ще можете да установите броят на процедури, нужните за подобряване на вашето състояние, най-често техният брой е от 3 до 7. За по-продължителен ефект се препоръчват от една до две поддържащи процедури годишно след приключване на терапията.