Дигитален кожен анализ

Понякога най-трудната част от намирането на правилното лечение за вашата кожа е определянето на проблема. Докато някои козметични проблеми са лесни за идентифициране, други може да са по-трудни и да изискват по-задълбочена консултация. Ето защо дигиталният кожен анализ понякога е много важен. Този анализ не само може да определи какви козметични проблеми имате в момента, но също така може да определи правилния курс на лечение, който трябва да се предприеме. 

Днес фармацевтичните и козметичните компанни предлагат множество продукти за домашна употреба и процедури за грижа за кожата, че определянето на подходящата грижа може да стане трудно за Вас.  Създавайки задълбочен и пълен профил на особеностите на кожата Ви, с Вашия дерматолог можете да обсъдите пълен курс на лечение, специално създаден за вашите естетически цели. 

Какво представлява технологията?

Дигиталният кожен анализ предоставя условия за изображение на кожата на лицето чрез 28 милиона пиксела с висока разделителна способност, използва 8-спектрална технология за изобразяване, AI технология за разпознаване на лица, технология за дълбок анализ кожата, 3D симулационна технология, извършвайки повърхностен и дълбок количествен анализ на патологичните характеристики на кожата. Той може да анализира 14 показатели за здравословно състояние на кожата. 

Дигиталният кожен анализ е неинвазивен начин за определяне на естетичните недостатъци и дерматологичните проблеми на кожата. Вграденият софтуер може да анализира следните характеристика на кожата: себум, акне, разширени пори, бръчки, повърхностни пигментации, дълбоки пигментации, хидратация, фотоувреда, кожна чувствителност, порфирини, колаген.

Как работи?

Целият процес е бърз и лесен. Системата за дигитален кожен анализ работи бързо, което Ви позволява да получите информацията, която сте търсили в момента на изследването. Методът е неинвазивен, което го прави по-безопасен от другите форми на анализ и целият процес е безболезнен След като софтуерът завърши анализа на кожата, ще обсъдите със своя дерматолог следващите стъпки, включително потенциални лечения, рутинни процедури за грижа за кожата и дългосрочните Ви козметични цели.