Кожно реструктуриране

Добре дошли в новото поколение Skin Resurfacing!

Дерматологичните системи за обновяване на кожната структура са насочени към борбата с: преждевременно стареене, хиперпигментация, акне и хронично зачервяване (розацея).  Основният елемент във формулата на продуктите е патентованата технология „skin delivery system“, която осигурява проникването на съставките от повърхността на кожата, в нейната дълбочина, само благодарение на промяна в pH, без по никакъв начин да причинява травмиране или увреждане на кожата.

Действието на контролираното химическо реструктуриране на кожата е напълно различно от конвенционалния пилинг. В състава на терапиите са включени само меки плодови киселини, който имат отлична поносимост към кожата. Традиционният химичен пилинг предизвиква главно ексфолиация на кожата, докато контролираното реструктуриране провокира ускорена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, а травмата и повърхностното дразнене са сведени до минимум. Всички лечения и формули, използвани във тези дерматологични системи, са подкрепени от науката с повече от 30 години комбиниран научен и медицински опит.

Преждевременно стареене:

Активни и ефективни решения за обновяване на кожата и за лечение на типични признаци на стареене, като фото-стареене, пигментни промени, блед, нездрав, външен вид, повърхностни и средни мимически линии.

Хиперпигментации:

Изключително мощна комбинация от активни вещества, в уникална глинена основа за равномерно проникване. Най-подходящ за постигане на осезаемо подобрение на хиперпигментацията при всички типове кожа.

Акне:

Акне разтворите ефективно проникват в порите, за да  разтворят себумните запушалки и да унищожат бактериите в акнеичната кожа. Разтворите имат противовъзпалителни действие заедно със силно кератолитично действие за възстановяване на нарушенията на кожата с акне.

Розацея:

Ефективен комплекс за цялостно възстановяване, хронично зачервяване и кожа, предразположена към розацея. Специално формулиран с антимикробна активност, за да подпомогне намаляването на зачервяванията и предотвратяването на рецидиви.